Føler du også tit, at indretningen i byrummet kan blive kedelig og afskærmende? Så find hjælpen her. Du kan nemt indrette rummet mere moderne med en cirkelbænk.

Hvis du skal dekorere et offentligt område, så brude du overveje at bruge en cirkelbænk og cirkel pint. Læs mere om hvorfor nedenfor.

Hvad er en cirkelbænk og/eller cirkel plint?

En cirkelbænk er jo egentlig bare den traditionelle by-/skovbænk, men gentænkt i et større og cirkulært design, som gør, at den indbyder til mere social interaktion end den normale firkantet skovbænk.

En cirkel plint er bare denne cirkelbænk, men uden ryglæn, og den blender derfor nemt ind i byrummets omgivelser.

Hvordan en cirkelbænk og cirkel plint har en positiv indflydelse på atmosfæren i bylivet

Læse videre og se, hvorfor en fleksibel cirkel bænk og plint kan have en god indflydelse på byrummet.

Skaber en følelse af fællesskab

Som nævnt, så tillader det cirkulære design af disse bænke, at der bliver lagt op til mere og bedre social interaktion mellem dem, der tager den i brug. Du bliver nærmest tvunget til at anerkende andre hvilket ofte leder til smalltalk og hilsner blandt fremmede.

Indretningen er blid og mere åben

Det cirkulære design gør også, at der ikke kommer mange hårde skillelinjer inde i byrummet. Dette vil gøre, at rummet virker mere behageligt og indbydende.

En cirkel plint tillader endnu mere åbenhed, da den ikke vil forstyrre synet nær så meget, hvis ikke den er i brug. Den vil nærmet blende ind med resten af omgivelserne. Derfor vil det føles som om, der er mere plads.

Gør din bys offentlige områder indbydende

Gør dine byrum mere behagelige at være i. Du kan nemt gøre det mere indbydende at opholde sig i bylivet ved at indrette efter de cirkulære bænke, som sørger for åbenhed og socialisering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *